vendredi 28 août 2015

Gezocht orderpicker/inpakker medewerker - Muscle Meat

Beste DBB'ers

Vanwege toenemende drukte zoeken wij voor ma t/m do een orderpicker/inpakker om ons team te versterken. Zie de spoiler hieronder voor meer informatie!

SPOILERS: TOON

Muscle Meat V.O.F.
Werken bij Muscle Meat betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Wij bieden via onze webshop een breed scala voedingsmiddelen voor de sporters aan door heel Nederland en België. Momenteel zijn wij nog op zoek naar een extra teamlid.

Orderpicker/Inpakker
Functieomschrijving Muscle
Meat zoekt: Een enthousiaste collega op MBO/HBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een jong en fit persoon, dan hebben wij bij Muscle Meat voor jou een leuke baan.
Dit ga je doen: Als Orderpicker/Inpakker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, inpakken en versturen van de bestellingen die dagelijks binnenkomen via de webshop.

Je werkomgeving: Onze locatie is in Ankeveen. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Jouw profiel Ben jij? Een jong en fit persoon met een opleiding op MBO/HBO niveau. Ben je secuur en beschik je over een goed doorzettingsvermogen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?
  • werken in een gezellig team
  • een 32-urige werkweek (ma-do)
  • de mogelijkheid om alle producten voor inkooptarief te kopen.
Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV naar info@musclemeat.nl t.a.v. Yvette Richters te sturen.
Adres: Stichtse Kade 47, 1244NV Ankeveen.
Wil je meer informatie dan kun je Yvette Richters van dinsdag t/m donderdag bereiken op 0650614619.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.musclemeat.nl


Gezocht orderpicker/inpakker medewerker - Muscle Meat

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire