mardi 8 septembre 2015

Een paar vraagjes voor nieuw voedingschema

Hey dbbers,hier mijn situatie: Ik loop al heel wat jaren rond in de gym maar heb nooit men eten afgewogen.
Hetgene ik wel deed,gewoon veel eiwitten,carbs,en af en toe goede vetten gegeten en tot een 3 maanden
terug was dit goed voor mij.Nu,aangezien ik voor de eerste keer aan de 102.5kg was beland (met een bf van 17%)
vond ik het nodig om men eerste cut te doen. Wat heb ik gedaan: alles beginnen afwegen met een totaal van
ongeveer 2100 cal .(ik ben 43 en 1.85 groot) . E/K/V is 50/35/15. Ik heb men eiwitten wat verhoogd op aanraden
van verschillende mede gymmers.Nu na 116 dagen weeg ik 90,4 en sta op ongeveer 10% , ik zeg ongeveer omdat
ik me heb laten meten met een fat caliper(triceps,biceps,onder schouderblad en buikstreek) en ik kwam op een
som van 17 maar de tabel die ik heb gaat maar tot 20 en ni lager.Nu zou ik terug willen beginnen met bulken (clean bulk)
omdat ik men vet nu wel min of meer in de hand wil houden. Mijn totale energiebehoefte heb ik hier
berekend http://ift.tt/1cjELk6 en ik kom op 2822 cal /dag + 10% voor een clean bulk (heb ik hier ergens gelezen)
is 3100 cal . Dit wil ik als ik men voedingschema af krijg tegen zaterdag beginnen eten. Nu mijn vragen :

- Welke macro's moet ik toepassen, telt 50/30/20 K/E/V ook voor een clean bulk zoals ik hier heb gelezen?
- Is het nodig elke dag vette vis te eten? Ik eet dit nu een 3/week
- Ik vermoed dat je het percentage vetten zoveel mogelijk uit onverzadigde vetten moet halen of ben ik mis?


Een paar vraagjes voor nieuw voedingschema

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire